Om Noisy Item

Med ønsket om at samle ét sted med unikke og farverige accessories og smykker, har jeg skabt Noisy Item, der drives fra Aalborg, hvor jeg bor med min familie.

Som uddannet optiker har jeg i 8 år solgt moderigtige briller og ved hvad der fuldender det personlige look. Jeg ved, at det kan have stor betydning for kvinder, at man bærer noget, der skiller sig ud og som samtidig skal passe til garderoben.

Når vi shopper rundt, glemmer vi ofte de ting der fuldender vores garderobe. Det er netop her, at accessories kommer ind i billedet. Kvinder elsker at pynte sig med flotte og stilrene accessories, som fuldender hverdagslooket eller det elegante fest-outfit. Der vil både kunne findes ensfarvede produkter og produkter med glimmer og farve.

Tanken bag Noisy Item er at samle de accessories, der skal til for at fuldende garderoben. Du kan have en basis garderobe og derved tilføje de nyeste styles indenfor accessories, så din garderobe løbende er opdateret med de nyeste trends.

Jeg har udvalgt de fineste styles fra de skønneste mærker, som passer ind i tidens trend. Jeg er meget stolt af hvert eneste brand, der er med på denne rejse. Du vil her på webshoppen kunne finde mærker fra bl.a. Hype the Detail, Becksöndergaard, WiOGA, Pico Copenhagen, mp Denmark og Carré Jewellery. Og der vil løbende blive tilføjet flere brands indenfor smykker og accessories.

Vi har et nøje udvalg af kvalitetsvarer som bl.a. strømper, strømpebukser, armbånd, halskæder, øreringe (her både creoler, hoops, ørestikker), håraccessories (hårklemmer, scrunchies, hårspænder, hårbånd), solbriller og tasker.

Tak for din interesse
Anita, indehaver

Teamet bag Noisy Item

Anita, Noisy Item

Anita

Som indehaver bruger Anita tid på alt fra kundeservice, pakning af ordrer og indkøb. Kort sagt; en alt-mulig-kvinde.

Sara

Sara hjælper med alt fra kundeservice, pakning og indkøb. Sara har flair for godt design og følge tidens trends.

Merete

Merete hjælper med kundeservice og pakning. Merete er også Anitas søster og bruges til generel sparring.

Hos Noisy Item bakker vi op om Dansk Erhverv og Digital Handel, hvor vi er medlem sammen med ca. 18.000 andre danske virksomheder. Som medlem sikrer vi, at vi altid kan tilbyde dig en webshop, der har adgang til nyeste viden indenfor e-handel.
Læs mere om Dansk Erhverv.

Vi vil gerne være transparente omkring vores kunders tilfredshed. Eller utilfredshed. Derfor engagerer vi os aktivt på Trustpilot. Selvom vi altid stræber efter 5 stjerner, er vi kun mennesker. Mennesker fejler. Vi vil altid gøre en dyd ud af at lære af disse fejl.
Læs anmeldelser på Trustpilot.