Om Noisy Item

Når vi shopper rundt, glemmer vi ofte de ting der fuldender vores garderobe. Det er netop her, at accessories kommer ind i billedet. Kvinder elsker at pynte sig med flotte og stilrene accessories, som fuldender hverdagslooket eller det elegante fest-outfit. Der vil både kunne findes ensfarvede produkter og produkter med glimmer og farve.

Tanken bag Noisy Item er at samle de accessories, der skal til for at fuldende garderoben. Du kan have en basis garderobe og derved tilføje de nyeste styles indenfor accessories, så din garderobe løbende er opdateret med de nyeste trends.

Du vil her på webshoppen kunne finde mærker fra bl.a. Hype the Detail, Becksöndergaard, Pico Copenhagen og mp Denmark.

Vi har et nøje udvalg af kvalitetsvarer som bl.a. strømper, strømpebukser og håraccessories (hårklemmer, scrunchies, hårspænder, hårbånd).

Tryghed og god kundeservice

Anita, Noisy Item

Mit navn er Anita, og jeg stræber altid efter at yde den bedste kundeservice. Det vigtigste for mig er gode kundeservice samt at du føler dig tryg ved at handle hos Noisy Item. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til webshoppen eller produkterne.

Vi vil gerne være transparente omkring vores kunders tilfredshed. Eller utilfredshed. Derfor engagerer vi os aktivt på Trustpilot. Selvom vi altid stræber efter 5 stjerner, er vi kun mennesker. Mennesker fejler. Vi vil altid gøre en dyd ud af at lære af disse fejl.
Læs anmeldelser på Trustpilot.