Vil du gerne returnere?

Hvis ja, bare rolig. Vi skal nok hjælpe dig. Hos Noisy Item har du 14 dages returret. Det kan også være, at du skal returnere i forbindelse med en reklamation.

Pakkelabel ved 14 dages returret
Vil du gøre brug af dine 14 dages returret, anbefaler vi, at du rekvirerer en pakkelabel via os. Gennem os koster en returlabel fra GLS kun 45 kr. og så er pakken forsikret. Bestil returlabel.

Pakkelabel ved reklamation
Ved reklamationer skal du skrive til Kundeservice, og vi hjælper dig hurtigst muligt. Oplys venligst dit ordrenummer i din henvendelse. Når der tale om en reklamation, betaler vi naturligvis fragten.

Varens stand ved returnering
Når du returnerer en vare, er det vigtigt, at du er opmærksom på varens stand. Vi kan kun returnere det fulde beløb, hvis varens stand er intakt ligesom på købstidspunktet. Det betyder også, at vi skal have det originale emballage (det kan være æsker, plastikposer mv.) og vedhæftede produktmærker.

Tilbageførsel af penge
Når vi har modtaget din returpakke, så tilbagefører vi beløbet via det betalingsmiddel du anvendte ved købet. Prisen for returlabel modregnes beløbet medmindre fragten allerede er betalt.

Der henvises til vores handelsbetingelser for yderligere.

Har du spørgsmål?
Kontakt Kundeservice, og vi hjælper dig hurtigst muligt.